Praktische informatie

Accomodatie

Tijdens deze reis verblijf je 2 dagen op Auberge ‘Lac de Koba’. Dit een prachtig campement met comfortabele huisjes! De kamers hebben eigen toilet en douchegelegenheid en er is zelfs airconditioning.

Het campement is direct gelegen aan het meer, waar je heerlijk in kunt zwemmen. Je wordt omgeven door palmbomen en er zijn fijne schaduwrijke plekken. Je kunt natuurlijk ook te allen tijde even lekker gaan zitten in het restaurant. Hier ontbijten we en eten we ’s avonds. Er worden met zorg en liefde afwisselend Europese en Afrikaanse maaltijden voor ons bereid. Ook voor de vegetariërs zullen gezonde gevarieerde maaltijden klaargemaakt worden.

http://www.aubergekoba.com/

Onze accommodatie op het eiland Room is ‘Ecole traditionnelle Konkoba-Origigi’. Konkoba Origigi is een campement gelegen op een eiland temidden van de Atlantische Oceaan. Alle kamers hebben direct uitzicht op zee en zijn verschillend in comfort. De kamers zijn netjes ingericht en (de meeste) voorzien van een douche/toiletruimte. Er is (nog)geen stromend water in de kamers aanwezig, dus we douchen op z’n Afrikaans met water uit een emmer. In de avonduren hebben we elektriciteit tot onze beschikking.

Het restaurant en de bar van Konkoba Origigi reiken boven de zee uit. Vanaf hier kijk je rechtstreeks uit over de oceaan. Het restaurant is volledig in stijl ingericht en het eten is zeer smaakvol en met zorg bereid. Als je een visliefhebber bent, kun je je op dit eiland geen betere plek wensen.

Konkoba Origigi is tevens een traditionele muziekschool en zij organiseren verschillende culturele activiteiten, optredens en festivals. Hun hart ligt net als het onze in de muziek.

http://konkoba.origigi.over-blog.fr

Konkoba Origigi - Ile de Room

Vluchtinformatie

Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van je vlucht. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Conakry.

Brussels Airlines biedt directe vluchten aan met gunstige vliegtijden. Gezien zij momenteel ook het voordeligst zijn, hebben wij hun vluchtschema aangehouden voor ons programma.

Zondag 03 januari 2016   vertrek Brussel 11.00 uur. Aankomst Conakry 19.00 uur.

Zondag 17 januari 2016  vertrek Conakry 19.15 uur. Aankomst Brussel 05.15 uur.

Je kunt er ook voor kiezen met een andere maatschappij te vliegen. Uiteraard zullen wij je zonodig ondersteunen en adviseren in het boeken van de juiste vlucht. Het loont om de vluchttarieven een tijdje te observeren, gezien deze sterk aan veranderingen onderhevig zijn. Contact ons voor hulp en advies!

Visum

Voor Guinee Conakry hebben Nederlanders een visumplicht. Deze moet je tijdig aanvragen bij de Ambassade van Guinee, welke is gevestigd in Brussel. De kosten voor een visum voor de geldigheidsduur van één maand bedragen € 60,-

Begin tijdig met het aanvragen van je visum!! 

Je kunt je aanvraag eenvoudig laten doen middels ‘het visumburo’, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

http://www.visumburo.nl/nl/visa/viewCountry/code.GN


Groepsgrootte

De reis is gegarandeerd na minimale definitieve inschrijving van 6 deelnemers. 

Kosten

Kosten dans/percussiereis            € 1395, -

Kosten vliegreis                             Tarieven zijn aan wijzigingen onderhevig!

Toeslag 1-pers kamer                    € 20,- per nacht (totaal € 230,-)


Bij de totale kosten inbegrepen:

· Alle in het programma genoemde lessen en excursies

  3 coachgesprekken gedurende de reis. 1 gesprek maand na afloop.

· Binnenlands vervoer volgens programma

· Overnachting op basis van 2- persoonskamer (op indeling)

· Overnachtingen op basis van volpension

· Schriftelijke informatie om je voor te bereiden op de reis

· Hulp bij het reserveren van vliegticket en regelen van visum.

  Huur instrumenten


Niet inbegrepen

- Drankjes

· Fooien (er wordt een fooienpot gemaakt)

· Toeslag voor 1-persoonskamer of meer comfort

· Reis- en annuleringsverzekering,

· Inentingen en malaria profylaxe (Malarone)

· Visum

- Vliegticket