Wontanara - Afrikaanse dans en percussiereizen

Guinee 2017

Hier is alle informatie te lezen met betrekking tot de dans en percussiereis die gepland staat voor  08 januari t/m 22 januari 2017.

In deze reis gaan we natuurlijk volop dansen en muziek maken, ons onderdompelen in de Afrikaanse cultuur en kennismaken met de mensen. We gaan naar het geboortedorp van Issiaga en hij neemt je mee naar zijn familie. Een ultieme manier om echt contact te maken en een kijkje te kunnen nemen in het leven van alle dag in Afrika.

We verblijven bij de familie van Issiaga in het dorpje Bakia. Een ultieme manier om echt contact te maken en maken het leven van binnenuit mee. Een unieke en onvergetelijke ervaring. We stappen er even uit en gaan het weekend naar een fijn campement direct gelegen aan het meer. Hierna gaan we terug naar 'ons' dorp. We sluiten deze reis samen af op het eiland Room, wat gelegen is voor de kust van de hoofdstad Conakry. Een prachtig eiland, met kamers met uitzicht op zee.

Tijdens de dans en percussiereizen ga je natuurlijk dansen en muziek maken. Gedurende de reis zijn er acht lesdagen en daarnaast kun je optioneel aan extra lessen deelnemen in de avonduren. Dit geeft je de mogelijkheid bijvoorbeeld een (ander) instrument te bespelen of juist een keer te dansen.In de avonduren zul je met regelmaat verast worden door muziek en vermaak.

Op deze site is zowel het uitgebreide dagprogramma te lezen voor de komende reis. Tevens kun je de ervaringen van deelnemers teruglezen en foto's zien van eerdere reizen. Aangevuld met foto, film en ervaringsverhalen.

Door het uitgebreide reisprogramma te lezen krijg je een aardige indruk van de gang van zaken tijdens de reis. Verder wordt er beschreven wie de docenten zijn en hoe het lesprogramma er in praktijk uit ziet. Daarnaast vind je hier de praktische informatie met betrekking tot het accommodaties waar we verblijven, de kosten, visa en vliegticket. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Reisprogramma uitgebreid Reisprogramma overzicht Wat kun je verwachten Praktische informatie Aanmeldingsformulier Ervaringen 2012