Reizen naar Senegal

In april 2017 gaan we wederom naar Senegal!     exacte reisdata volgen

Zoals altijd met een compleet programma gevuld met dans en percussielessen en culturele excursies. Tijdens deze 15-daagse reis maak je kennis met de openhartige bevolking van West Afrika en de schoonheid van de natuur en cultuur van de Casamance, het zuidelijk deel van Senegal. En tijdens deze unieke dans en percussiereis laten we ons meenemen door "Dounia Percussion". Deze groep energieke en gedreven artiesten uit Guinee leeft al jaren in Abene en met hen zullen we de gehele stage samenwerken. Zo begeleiden zij vol overgave de dans en percussielessen en in de avonduurtjes nemen ze je met plezier mee in het 'nachtleven' van Abene.

En het sfeervolle campement 'Sindeye', waar we verblijven tijdens de reis... ligt vlak aan de kust. Tussen alle inspanningen door kun je dus lekker een verfrissende duik nemen in de Atlantische oceaan. Uiteraard biedt het programma ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning en tijd om zelf op ontdekking uit te gaan. 

Hiernaast kun je het uitgebreide reisprogramma terug vinden en praktische informatie lezen over wat je kan verwachten van de reis en in het land.  Ook kun je enkele ervaringen lezen van de deelenemers van voorgaande reizen. Wil je meer of specifieke informatie, stuur dan een mail naar info@wontanara.nl.    
                                                                                                                                                                                              Koumpo ceremonie Kattack